REIKI I. + II. + Mester fokozatok együtt, egyéni képzésben:

Komplex Reiki képzés ahol 3x találkozunk, az általad kért időpontokban.

Az egyéni átadásnak köszönhetően alkalmanként 3-4 órával tervezhetsz, a fokozatok átadása között 21 napot kell várj és minden fokozatról külön oklevelet kapsz!

A tanfolyam ára tartalmazza a mérésekhez szükséges Senzibyl-t és az értékes jegyzetet is!

A képzést követően lehetőséged lesz Reiki tanárrá válni, melyet utána szabadon, mindennemű "védelmi pénzek", "franchise díjak" fizetési kényszere nélkül végezhetsz.

REIKI
USUI REIKI-DO
AZ ÚT

A REIKI-ről:


A Reiki egy intelligens, életet támogató energia.
A Kozmosz, a Szeretet, vagy Isten energiájának, erejének is nevezheted. Egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége.
Segít a harmóniát helyreállítani a fizikai testben és a lélekben, ezeken kívül tudatosságot, nyugalmat és békét teremt.

Felold minden gátat és blokkot, nyitottabbá tesz és segíti a megértést és a megoldások megtalálását. Változtatást kér Tőled, hiszen ha mindent ugyanúgy teszel ma is, mint tegnap, mitől javulna az állapotod de nem nehezen betartható szabályokat.
A legfontosabb, hogy használd minél többet önmagad vagy mások szeretet energiákkal való feltöltésére, harmonizálására.

Minél gyakrabban használod a Reikit, annál több pozitív változást fogsz tapasztalni életedben, anyagi, érzelmi és spirituális szinten egyaránt.
Segít megszabadulni előnytelen szokásaidtól, gondolataidtól, cselekedeteidtől, melyektől akár több éve szenvedsz. Minden hagyományos és alternatív gyógymóddal együtt alkalmazható, használatakor nem csak magadat vagy a páciensedet harmonizálod, hanem pozitív hatással vagy a környezetedre, beleértve embereket, állatokat, növényeket is.

Ez egy Egész-séget és szeretetet hordozó energia, mely ételekre, italokra, akár gyógyszerekre is alkalmazható.
Engedd be életedbe ezt a csodálatos magas rezgésű energiát és minden pozitív irányt vesz életedben.

Légy csatornája a Reikinek és egy életen át tartó, örömteli megtapasztalásban, lesz részed. Megóv attól, hogy leragadj, lelassulj és attól is, hogy túlzottan felpörögj, használata biztosítja számodra a Kozmosz harmóniáját.
Miután egy intelligens, magasabb tudattal bíró energia, irányítás nélkül találja és szünteti meg testedben és lelkedben a diszharmóniát, a gondot okozó energiákat.

Adj neki időt és a kellemes, szelíd, meleg energia minden gondodat, félelmedet feloldja, megszünteti, eltávolítja. Olyan, mint az őszi napsütés, átmelegíti testet, simogatja a lelket és a harmónia helyreállítása által segít önmagadban megtalálni a boldogságot.

Árak és Kedvezmények:


REIKI I. + II. + Mester, együtt a három fokozat csak 49,000Ft (3 alkalmas Egyéni képzés, NEM csoportos!)

KEDVEZMÉNYEK:

Ha szeretteiddel együtt szeretnél részt venni a tanfolyamokon, úgy annyiszor 10% kedvezményt kaptok, ahányan jöttök (max. 5 fő)!
Tehát ha ketten jöttök akkor 20%, ha öten jöttök akkor 50% a kedvezmény!

Részletfizetési lehetőséget is igénybe vehetsz!